Hazai élelmiszerek és az előállításukhoz felhasznált víz arzéntartalmának vizsgálata
Megjelenés dátuma: 2015-10-19
Kulcsszó: Természettudományok/Kémiai tudományok
food samples
As
As species
concentration
vater
Kémia D. I./Analitikai, kolloid-és környezetkémia, elektrokémia
élelmiszerminta
víz
arzéntartalom
As-specieszek
plazma tömegspektrometria
food samples
As
As species
concentration
vater
Kémia D. I./Analitikai, kolloid-és környezetkémia, elektrokémia
élelmiszerminta
víz
arzéntartalom
As-specieszek
plazma tömegspektrometria
Könyvtári katalógus link: https://opac.elte.hu/Record/opac-EUL01-876603
MTMT: 2958383
A tételhez tartozó fájlok
Név: Eva Sugar Theses english.pdf
Méret: 380.4Kb
Formátum: PDF
Leírás: Angol nyelvű tézisfüzet
Név: Sugar Eva Tezisfuzet magyar.pdf
Méret: 386.8Kb
Formátum: PDF
Leírás: Magyar nyelvű tézisfüzet
Név: Sugár É Disszert és DOI-1.pdf
Méret: 2.287Mb
Formátum: PDF
Leírás: Doktori értekezés