Show simple item record

Author
dc.contributor.author
Tárczy Annamária hu_HU
Availability Date
dc.date.accessioned
2021-02-23T09:47:30Z
Availability Date
dc.date.available
2021-02-23T09:47:30Z
Release
dc.date.issued
2020-06-02hu_HU
uri
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10831/52350
Abstract
dc.description.abstract
A vállalati társadalmi felelősségvállalás és annak vállalati stratégiára gyakorolt hatását és megjelenését tűztem ki. A megközelítéseket a fine dining éttermek világára szűkítettem és számukra egy checklist formájú étlappal szolgálok. Az étlap segítség a CSR irányába elmozduló fine dining éttermek számára, hogy informálódjanak a különböző CSR irányzatokról és rendszerezzék a szempontokat. Végezetül az étlap éttermekre gyakorolt várható hatását mérlegelem, mikor a CSR-stratégia kiépítése a cél.hu_HU
Language
dc.language.iso
magyarhu_HU
Title
dc.title
A társadalmi felelősségvállalás megjelenése a vállalati stratégiában a vendéglátóiparbanhu_HU
Language
dc.language.rfc3066
hunhu_HU
Rights
dc.rights.holder
A hallgatói dolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.hu_HU
access
dc.rights.access
nem hozzáférhetőhu_HU
Author
dc.contributor.inst
ELTE GTIhu_HU
Keywords
dc.subject.hu
társadalmi felelősségvállaláshu_HU
Keywords
dc.subject.hu
vállalati stratégiahu_HU
Keywords
dc.subject.hu
élelmiszer-iparhu_HU
Keywords
dc.subject.hu
szakdolgozathu_HU
Type
dc.type.type
hallgatói dolgozathu_HU
Release Date
dc.description.issuedate
2020-06-02hu_HU
Author institution
dc.contributor.department
ELTE GTK
Student's vocational, professional, specialization
dc.description.course
vezetés és szervezéshu_HU
Collection
dc.description.collection
Szakdolgozatok (GTI) - Szakdolgozatok (GTI)hu_HU
Specialization
dc.description.courseShort
vezetés és szervezés


Files in this item

A társadalmi felelősségvállalás megjelenése a vállalati stratégiában a vendéglátóiparban
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record