Author dc.contributor.author | Tárczy Annamária | hu_HU |
Availability Date dc.date.accessioned | 2021-02-23T09:47:30Z | |
Availability Date dc.date.available | 2021-02-23T09:47:30Z | |
Release dc.date.issued | 2020-06-02 | hu_HU |
uri dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10831/52350 | |
Abstract dc.description.abstract | A vállalati társadalmi felelősségvállalás és annak vállalati stratégiára gyakorolt hatását és megjelenését tűztem ki. A megközelítéseket a fine dining éttermek világára szűkítettem és számukra egy checklist formájú étlappal szolgálok. Az étlap segítség a CSR irányába elmozduló fine dining éttermek számára, hogy informálódjanak a különböző CSR irányzatokról és rendszerezzék a szempontokat. Végezetül az étlap éttermekre gyakorolt várható hatását mérlegelem, mikor a CSR-stratégia kiépítése a cél. | hu_HU |
Language dc.language.iso | magyar | hu_HU |
Title dc.title | A társadalmi felelősségvállalás megjelenése a vállalati stratégiában a vendéglátóiparban | hu_HU |
Language dc.language.rfc3066 | hun | hu_HU |
Rights dc.rights.holder | A hallgatói dolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók. | hu_HU |
access dc.rights.access | nem hozzáférhető | hu_HU |
Author dc.contributor.inst | ELTE GTI | hu_HU |
Keywords dc.subject.hu | társadalmi felelősségvállalás | hu_HU |
Keywords dc.subject.hu | vállalati stratégia | hu_HU |
Keywords dc.subject.hu | élelmiszer-ipar | hu_HU |
Keywords dc.subject.hu | szakdolgozat | hu_HU |
Type dc.type.type | hallgatói dolgozat | hu_HU |
Release Date dc.description.issuedate | 2020-06-02 | hu_HU |
Author institution dc.contributor.department | ELTE GTK | |
Student's vocational, professional, specialization dc.description.course | vezetés és szervezés | hu_HU |
Collection dc.description.collection | Szakdolgozatok (GTI) - Szakdolgozatok (GTI) | hu_HU |
Specialization dc.description.courseShort | vezetés és szervezés |
This item appears in the following Collection(s)
-
Szakdolgozatok (GTK) [1366]