Show simple item record

Author
dc.contributor.author
Bartal, Anita 
Availability Date
dc.date.accessioned
2017-11-06T14:47:06Z
Availability Date
dc.date.available
2017-11-06T14:47:06Z
Release
dc.date.issued
2015
uri
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10831/34791
Language
dc.language.iso
magyarhu_HU
Title
dc.title
Funkcionális élelmiszerek hatása a betegségek megelőzésérehu_HU
Version
dc.description.version
megjelent változathu_HU
Language
dc.language.rfc3066
hun
Rights
dc.rights.holder
ELTE Eötvös József Collegiumhu_HU
Conference city
dc.description.city
Marosvásárhely – Csíkszeredahu_HU
Participation
dc.description.confpartytype
külföldihu_HU
Conference country
dc.description.country
Romániahu_HU
Note
dc.description.note
I. Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferencia, 2014. május 31. - 2014. június 2.hu_HU
book author / editor
dc.identifier.bookauthors
Horváth Lászlóhu_HU
Address Book
dc.identifier.booktitle
Ingenia Hungarica I.hu_HU
Last Page
dc.identifier.lpage
31hu_HU
First Page
dc.identifier.spage
17hu_HU
Place of publication
dc.publisher.place
Budapesthu_HU
access
dc.rights.access
hozzáférhetőhu_HU
volume label, volume number
dc.title.volume
Ingenia Hungarica I.;
Class
dc.type.genre
publikáció/alkotáshu_HU
Type
dc.type.resrep
tudományoshu_HU
Author
dc.contributor.inst
ELTE szervezeti egységen kívülihu_HU
Conference beginning
dc.date.confstartdate
2014-05-31
End Meeting
dc.date.confenddate
2014-06-02
Conference organizer organization
dc.contributor.org
ELTE Eötvös József Collegiumhu_HU
Keywords
dc.subject.hu
Ingenia Hungaricahu_HU
Keywords
dc.subject.hu
betegségek megelőzésehu_HU
Keywords
dc.subject.hu
I. Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferenciahu_HU
Rent
dc.publisher.name
ELTE Eötvös József Collegiumhu_HU
Type
dc.type.type
könyvfejezethu_HU
Release Date
dc.description.issuedate
2015hu_HU


Files in this item

Funkcionális élelmiszerek hatása a betegségek megelőzésére
 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record