A tétel áttekintő adatai

Témavezető
dc.contributor.advisor
Záray, Gyula
Szerző
dc.contributor.author
Sugár, Éva 
Elérhetőség dátuma
dc.date.accessioned
2015-10-19T13:33:39Z
Rendelkezésre állás dátuma
dc.date.available
2015-10-19T13:33:39Z
Kiadás
dc.date.issued
2015-10-19
Uri
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10831/20552
Nyelv
dc.language
magyarhu_HU
Cím
dc.title
Hazai élelmiszerek és az előállításukhoz felhasznált víz arzéntartalmának vizsgálatahu_HU
Típus
dc.type
doktori dolgozat
Változat
dc.description.version
beküldött változathu_HU
Jogok
dc.rights.holder
A doktori disszertációk szerzői jogvédelem alatt állnak, csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.hu_HU
Terjedelem
dc.format.page
119hu_HU
Doi azonosító
dc.identifier.doi
10.15476/ELTE.2015.015
Mtmt azonosító
dc.identifier.mtmt
2958383
Opac azonosító
dc.identifier.opac
https://opac.elte.hu/Record/opac-EUL01-876603
Nyelv
dc.language.other
angolhu_HU
Nyelv
dc.language.other
magyarhu_HU
Hozzáférés
dc.rights.access
hozzáférhetőhu_HU
Tudományterület + Tudományág
dc.subject.discipline
Természettudományok/Kémiai tudományokhu_HU
Kulcsszó angolul
dc.subject.en
food sampleshu_HU
Kulcsszó angolul
dc.subject.en
As
Kulcsszó angolul
dc.subject.en
As species
Kulcsszó angolul
dc.subject.en
concentration
Kulcsszó angolul
dc.subject.en
vater
Doktori iskolák/programok
dc.subject.prog
Kémia D. I./Analitikai, kolloid-és környezetkémia, elektrokémiahu_HU
Besorolás
dc.type.genre
phdhu_HU
Jelleg
dc.type.resrep
Tudományoshu_HU
Szerző szervezeti egysége
dc.contributor.inst
ELTE Természettudományi Kar Kémiai Intézethu_HU
Védés napja
dc.date.defended
2015-06-11
Kulcsszó
dc.subject.hu
élelmiszermintahu_HU
Kulcsszó
dc.subject.hu
víz
Kulcsszó
dc.subject.hu
arzéntartalom
Kulcsszó
dc.subject.hu
As-specieszek
Kulcsszó
dc.subject.hu
plazma tömegspektrometria
Típus
dc.type.type
doktori dolgozathu_HU
Kiadás éve
dc.description.issuedate
2015-10-19
Határozat kelte
dc.date.decreedate
2015-10-01
Benyújtás napja
dc.date.presented
2015


A tételhez tartozó fájlok

Hazai élelmiszerek és az előállításukhoz felhasznált víz arzéntartalmának vizsgálata
Hazai élelmiszerek és az előállításukhoz felhasznált víz arzéntartalmának vizsgálata
Hazai élelmiszerek és az előállításukhoz felhasznált víz arzéntartalmának vizsgálata
 

Ez a tétel a következő gyűjteményekben található meg

A tétel áttekintő adatai