Szakdolgozatok hozzáférése
.
• Szakdolgozatok (ÁJK): Engedéllyel hozzáférhető. A kérelem benyújtására a Kari Könyvtárban van lehetőség.
• Szakdolgozatok (BTK, GTK, PPK, TTK): A szerző engedélye nélkül nem hozzáférhető.
• Szakdolgozatok (BGGYK): A szakdolgozatok megtekintése a BGGYK Kari Könyvtár kijelölt számítógépein lehetséges
• Szakdolgozatok (IK): A szakdolgozat mellett található „ELTE” felirat ELTE IP tartományt jelent, az IIG távoli hozzáférést támogató szolgáltatásaival (Stunnel, VPN) otthonról is hozzáférhető. A nem hozzáférhető felirat esetében a dokumentumok a szerző engedélye nélkül nem hozzáférhető.
• Szakdolgozatok (TáTK): A Némedi Dénes Könyvtár (ELTE TáTK) könyvtári termináljain hozzáférhető az alábbi szabályozásnak megfelelően: https://tatk.elte.hu/konyvtar/gyujtemenyek
• Szakdolgozatok (TÓK): A szakdolgozatok megtekintése a TÓK Könyvtár kijelölt számítógépén lehetséges
.
A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.
.
Az Oktatási anyagok (Egyéb egységek) tartalmaihoz való hozzáférés
.
Ebben a gyűjteményben a lezárt dokumentumok a Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Irodánál (SHÜTI) regisztrált felhasználók számára elérhetők. A SHÜTI a fogyatékossággal élő hallgatók megsegítése céljából tankönyveket adaptál. A tananyag akadálymentes, adaptált változata az arra jogosult (a fogyatékosügyi koordinátoroknál regisztrált) hallgatók számára érhető el. További információk az Irodáról, illetve az adaptált tartalmakról való hozzáférésről, hozzáférés kéréséről ezen az oldalon tájékozódhat.
.
További hozzáférések
.
• A dokumentum mellett található „ELTE” felirat ELTE IP tartományt jelent, az IIG távoli hozzáférést támogató szolgáltatásaival (Stunnel, VPN) otthonról is hozzáférhető.
• A Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Irodánál (SHÜTI) regisztrált felhasználók, illetve egyes gyűjteményeknél az EKSZ könyvtárosai felhasználói Bejelentkezés után megtekinthetik a dokumentumot.

Ön nem rendelkezik az alábbi dokumentum megtekintéséhez szükséges jogosultságokkal:

Új diagnosztikai eljárások bevezetése a hazai gyógypedagógiába

A dokumentum erre az e-mail címre lesz elküldve.